2 tanker om “Forslag til et sammenhængende stisystem”

 1. Jeg kunne godt tænke mig at det blev gjort mere simpelt for borger i Harlev at stille et forslag til Harlev Fællesråd. Jeg kan ikke finde muligheden, så derfor kommer mit spørgsmål her: Kunne det tænkes at Harlev Fællesråd ville arbejde lidt for at forbedre trafiksikkerheden i krydset: Stillingvej/Ketting Parkvej. Hver dag jeg kommer hjem fra job er der lastbiler/biler der er tæt på at køre ind i mig (jeg kommer fra Stilling siden) Jeg skal dreje til venstre ad Ketting Parkvej, men der er INGEN svingbane. Der er svingbane den modsatte vej (mod Gl. Harlev) Hvorfor fjerner man dog ikke den “grønne” midtestribe med en svingbane.
  Det kunne jeg godt tænke mig at Fællesrådet tog op, og selvfølgelig meldte tilbage om man syntes mit forslag er godt ??

  1. Hej Per Sehested
   I juni måned havde vi et godt bemandet møde med trafik udviklings ingeniører fra kommunen. Da fik vi mulighed at vise hvor farligt krydset er ved selvsyn. Vi stod alle mødedeltagere ca. trekvart time mellem 16 og 17. Da så vi mange situationer, som minder om dine oplevelser. Det går vi videre med.

   Mvh
   Ejgil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *